Pluggar gör jag!:)

Plugga gör jag nu!! Ska skriva ungefär 300 ord i dag det är min plan:) är på 128 nu:/ men vi ses väl!


Historia!

Nu sitter jag, Kicki, Oskar,Linnea och Marion och hela skolan och äter frukost. Snart är det historia och då har vi krigssemenarium och det kommer gå dåligt!
Hej då:)


Mat!

Nu lagar jag mat för snart ska jag iväg och gymma och egentligen har jag mkt läxa men får göra det när jag kommer hem:)


FUCK FUCK FUCK FUCK

Jävlar vad jag är arg nu!!!!!! Jag jobbade på indesign på lektionen och när jag var klar med allt så skulle vi alla spara och det gick strålande för alla men inte för mig hela programmet krascha så nu måste jag börja om igen och jag har redan jätte mycket att göra:( livet suger just nu och där förlora jag 2 timmar av mitt liv i onödan:/
Jag tänker fan inte göra om det, det är ju fel på datorn och det är skolan som gett mig datorn så det får göra om den till mig jag tänker inte röra den jäveln mer!!


Matte...

Just nu har jag matte tycker att det gick ganska bra på provet men vet inte om jag får rest hoppas inte det:)
Men nu ska jag fortsätta att vara en bra lyssnare hej svejs:)


Skola....

Hej hej, imorgon är det skola som vanligt det kommer väl bli "kul" men som tur är har man underbara klasskompisar så dagen kommer gå snabbt:)
Efter skolan eller på kvällen ska jag gymma med kryckan som Elinor kallar Kicki:) men nu ska jag sova skriver mer imorgon:)


Instagram

Hej hej jag har skaffat instagram följ mig gärna jag heter stajna95 här kommer lite bilder där i från, men bara så ni vet så bloggar jag från blogg.se app och det har jag aldrig gjort förut så vet inte hur det blir!


Sommarkläder i Sommar!

De här kläderna vill jag ha i sommar och kommer nog köpa de också ändå om det blir jävligt dyrt men det är jag värd:)
Men så måste jag vara brun också annars komemr det inte bli lika fint:)

Ser ni den unga damen?
Först såg jag bara en gammal tant men sedan såg jag den eller fick lite hjälp men ändå!
Haha

Vispa...Krossa....Vispa....Vispa

Jag har nyss gjort cheesecake och det tog en halv timme och det ända man gör är typ att vispa, krossa, vispa osv inget annat man häller ju också såklart så det är en lätt efterrätt om inte har så mycket tid men den ska vara i frysen minst 5 timmar sen mums filibaba:)
Just nu ser jag en film som heter loser men den var inte så bra eller jag hänger inte med direkt så de kanske blir att kolla på gladiatorerna som inte heller är något roligt... men snart blir det chips med dipp med familjen det är ju faktiskt lördag!
vsTjenare!!

Detta är min underbara härliga blogg här kommer jag skriva när jag vill helt enkelt det kommer va som en dagbok där jag skriver va jag gjort under dagen eller veckan eller delar jag men någon underbar rolig video eller en fin bild men vi får se vad som kommer upp på bloggen det kommer vara lite blandat men hoppas ni kommer gilla min blogg och kommenterar och skrattar och bara blir glada!
Jag kan berätta lite om mig jag är en 16 årig tjej som verkligen vill uppleva världen just nu går jag estetisk kommunikation på Nti gymnasiet i Umeå och gillar verkligen den skolan, alla är så underbara och trevliga och man känner verkligen alla! Min klass är också hur bra som helst vi trivs verkligen tillsammans och vi har planerat att vi ska göra så mycket tillsammans som t.ex. åka på klassrsa till kartago med våran historialärare m.m.
Jag kanske också ska berätta vad jag heter haha, Jag heter Stina Havemo och det är därför bloggen heter havemo men det kanske ni förstod eller visste redan.
Men nu hoppas jag verkligen att ni kommer gilla min blogg och läsa den! 
Hejsan svejsan.

Välkommen till min nya blogg!