Köpt saker igen!

Igår var jag på stan med Linnéa, Towe och Marlene jag fick med mig 2 nya klädesplagg! Och jag är verkligen sjukt nöjd ändå om jag köper sommarkläder mitt i vinter/hösten men ska faktiskt snart utomlands så nu ska man passa på när de är på rea!:)

 


SÅ SÖTT!

 

Marlene:)

Idag har jag varit med Marlene, allt starta med att vi stod i badrummet och sminka oss och fixa håret sen gick vi ut och fotografera och jag kan bara säga en sak det var KALLT!
Men här kommer några bilder:

Nu är det verkligen lov!:)

Mitt lov började nu, har precis städat hela rummet så nu strålar det:)
På lovet ska jag plugga och vara med kompisar och så ska jag även gå bus eller godis^^


Visste du det?!


Lite konstigt..

Jag fick ju en goodiebag när jag var hos Anna Märtas och där fick jag grejer som man skulle ha till håret. MEN alla de där grejerna var till män. Men jag brydde mig inte i det och använde balsamet ändå men det luktade mint men det var faktiskt helt okej. Men jag tycker det var lite konstigt att de skicka med saker som män ska använda när bara tjejer var där och styla håret men men det går att använda:)

Hehe;)


Mina nya shorts!

Dessa fantastiska shorts köpte jag igår när jag var på stan! Och jag tjänade otroligt bra på dem, de kosta förut 399:-och jag fick de för 99:- känns som ett kap här är de:


Min favorit låt just nu!

 

Innehållet i mina goodiebags!

Jag var på stan idag och nu är det Fashion Week här i Umeå så först var vi i MVG och kolla på modeller sen gick vi vidare till Nicole och där köpte jag en skjorta och där fick jag även en goodiebag och i goodiebagen var det ett iphone skal och 5 ringar sedan gick vi till salongen Anna märtas och där fick vi först sätta oss och ta lite och dricka och lite tilltugg sen fixa de håret på oss som vi ville ha det. Jag fick rock lockigt och där fick vi också en goodiebag och i den var det tips och hårprodukter sedan åkte vi hem allihopa:)
Min dag har varit toppen och imorgon ska jag kanske åka och köpa ett par converse!:)

Ja detta har hänt!

Ja det var ett tag sen jag bloggade riktigt för jag har gjort så mycket men nu tänkte jag sammanfatta allt som har hänt med ett collage:D
Haha men kan berätta lite har varit på Paradisbadet med några kompisar och det var riktigt kul vi for också på Candy corner och Burger king sen har jag varit på Party min kompis fyllde 18:)
Hösten har kommit och snön, har väl inte jätte mycket mer att säga eller jag var med Marlene och Linnea förra helgen och då provade jag och linnea hur jag skulle passa i brunt hår^^


Stämmer!! Eller hur?


Bruna Ögon!

Jag vet har inte bloggat på ett tag men snart kommer de en bild BOMB!! på allt jag har gjort.
Här är jag med Bruna ögon sen har jag förstorat ögonen lite också:)
Sånt här håller man på med på Foto lektionen