Jag är så glad över alla mina julklappar som jag fick!

Tack!:)

Min jul i bilder!

 
 
 
 
 
 

December Glossybox!

 

Idag har man kramats för välgörenhet!

Idag kl 11 började jag, Markus, Samuel, David, Marion och Jesper att kramas för välgörenhet. På vår skola har vi något som kallas NTI-dagen och då ska alla i skolan göra något bra och detta års tema var att alla skulle samla in 100 kronor på något sätt som vi senare ska skänka till musikhjälpen. Först trodde vi inte att vi skulle få in så mycket pengar men efter 1 timme hade vi fått ihop en massa pengar totalt fick vi ihop 1153 kronor, Och det kan man vara stolt över.
Jag tyckte denna dag blev hur kul som helst och detta är något som jag skulle kunna göra jämt. Man blev så mogen på bara en dag, jag trodde aldrig att jag skulle våga prata med främmande människor om välgörenhet på stan men de vågade jag.
 

Fantastisk Himmel!

Idag fick jag lite bråttom hem för det var en sån fantastisk himmel, jag hade bara mobilen med mig så fick skynda mig hem så jag skulle få några kort med kameran också. När jag hade knäppt alla kort satte jag igång med mitt pepparkaksbak och mina pepparkakor blev inge fina och inge goda. Nästa gång ska jag gå efter ett bättre recept.
Man lär sig av sina misstag som man brukar säga.
Nu sitter jag vid datorn och bloggar, och tänkte plugga lite också så jag gjort bort allt innan jullovet.
 
 

Pepparkaksdeg.

Har precis gjort pepparkaksdeg och helt ärligt så är det lättare att göra egen än att åka till affären och köpa, Nu ska den ligga i kylen över natten och imorgon ska jag baka dem. Så nu har jag något att se fram i mot.
 
 

HDR

Nu har vi fotolektion och vi har precis varit ute och fotat HDR bilder, jag älskar HDR bilder för de blir mycket mer effektfulla. Här har ni min bästa bild.
 
 

Makroner, Check!

Idag slutade jag halv 10 tidigt jag vet, jag for på stan och köpte julklappar och sen köpte jag lite saker till mig själv också. När jag kom hem började jag baka makroner, svårt var det men jag tycker det är så tråkigt att baka alla vanliga saker så jag kör lite mer avancerat. Jag lyckades faktiskt och de blev riktigt goda, denna gång blev det mint makroner med choklad fyllning.
 
 

En till Spelning!

Jag var och fotade en till spelning i tisdags och då var det två olika band som spela, vi har nu blivit "anställda" hos humlan och det känns väldigt roligt för då kommer de maila oss lite då och då om de behöver fotografer.
Jag älskar att fotografera konserter om det är mycket coola ljus, just på denna spelning var det väldigt svårt att fotografera just för det inte var så mycket ljus och att det var en golvspelning, alla satt som i en klump och vi var tvugna att smyga förbi alla. Men det är alltid kul med en liten utmaning.
Bloggen står lite still just nu och det är därför det är väldigt mycket i skolan just nu och att jag inte har så speciellt mycket att blogga om men ska försöka blogga mera.
Bild på gruppen Hästpojken:
 
 
 

Idag har jag Handlat!

Imorse handlade jag en fantastiskt fin klänning som jag ska ha på jul, nyår och när jag åker utomlands det är en sån där klänning som man kan ha jämt så det är perfekt.
Jag har även skaffat mig en prenumeration på glossybox så varje månad kommer jag få en låda hem med 5 olika skönhetsprodukter, jag tycker det är bra att de finns glossybox för när jag var liten premunera jag på en massa tidningar och det ända jag ville ha var saken man fick inte tidningen, haha kanske inte så smart. Men nu när man får en liten låda hem varje månad med smink och hårprodukter så kan det ju inte bli bättre.
 
Här är klänningen, vad tycker ni?
 And the glossybox!
 
Vad tycker ni om att jag gör en video varje månad när jag får min glossybox och berättar vad det är i den?
Diss eller hiss?