Gymnasiearbetet går skit!

Nu sista året så ska man ha gymnasiearbete och jag hade en superbra plan men nu vet jag knappt vad jag gör längre..
Ska ta kort på de 7 dödssynderna i landskap och hur fan ska man kunna göra det?!
Min plan just nu är att ta en massa landskaps fotografier och sen se vad de kan betyda, jag hoppas jag klarar detta eller jag måstee klara detta.
Denna bild tog jag idag och vad kan den betyda?? Några förslag?
Dem 7 dödssynderna är Högmod, Girighet, Vällust, Avund, Frosseri, Vrede och Lättja.
Tycker själv att den kan sympolisera Vrede pågrund av det röda i himmlen och den ser lite farlig ut, haha har faktiskt ingen aning men man måste låta fantasin flöda.
 

Oskar Linnros!

Här kommer bilderna jag tog i Torsdags på Oskar Linnros, Jag tycker dem blev grymt bra och det var verkligen hur kul som helst att fotografera honom, nästa gång blir det att fotografera house of metal och sen Umeå open.
 

4 bilder men 4 olika tider på dygnet.

Jag hade en fotoläxa för ett tag sedan och då skulle man ta 4 olika foton 4 gånger på en dag, jag tog på morgonen, förmiddagen, eftermiddagen och kvällen. Man skulle ha kamera på samma ställe med det faila jag med lite, haha. Men kul var det, så det är något ni kan prova för det är faktiskt lite klurit men kul.
Här kommer mina bilder:
 
Morgonen:
Förmiddagen:
Eftermiddagen:
Kvällen:
 
Hoppas ni gillar bilderna, vi hörs!
 

Snart ska man agera fotograf!

Ikväll så jag ska fotografera Oskar Linnros konsert, känns kul att man får fotografera lite större saker än man gjort tidigare. Känns så proffsigt när man får stå längst fram i fotodiket och knäppa massor med kort, sen blir det hem snabbt och redigera alla bilder och skicka iväg dem. Oskar Linnros musik är väl inte riktigt min typ av musik men jag vet att kicki är väldigt spänd på detta för att det är hennes idol, men det ska bli kul ändå, lite nya erfarenheter får man säkert.
 
 
 

Nu ska man iväg och träna!

Nu ska jag iväg och träna och köra mitt favorit pass Body Vive, det ser ut som det är hur lätt som helst men sen när man kör det så dör man typ, de har nu gjort om passet så förra gången jag körde det var det verkligen hur jobbigt som helst och det är mest kvinnor som är där och de är 50+ så man kan ju inte verka sämre än dem så det är bara att kämpa sig igenom passet. Haha men kul är det så om ni ska testa något så är det Body Vive.
 
 

Julmys!:)

Igår slog jag in alla Marlenes paket, för vi ska fixa en julkalender till varnadra så man får öppna ett paket varje dag, jag fick det av mamma när jag var mindre men nu när man är stor så får man fixa det med sina kompiar istället och det är nästan roligare.
Jag bakade även lussebullar med mamma och Jåppe, och det var verkligen hur mysigt som helst, Julstämningen är verkligen på topp!
 

Tack Kicki!

Idag efter skolan så fixade Kicki min bloggdesign, så nu ska jag börja blogg igen! Mycket roligare att skriva om man har en fin blogg tyck ja.
Detta var ett kort inlägg men ville bara säga Tack!:D
 
 

Mitt nya liv!

Har nu börjat ta träningen på allvar, ska tränar ca 6 ggr i veckan och ska försöka stiga upp tidigt så jag kan träna på morgonen! Kommer nog aldrig ta mig ur sängen dock.. Jag ska försöka få drömkroppen till mars när jag ska utomlands med familjen och jag ska verkligen klara detta!
Bloggen kommer inte vara så super aktiv men det är den ju aldrig så det är ju lugnt!
 
Hade bra vi hörs!

Snabbt inlägg

Jag vet det var längesedan jag bloggade men det är så otroligt tråkigt så jag har aldrig lust, men ska försöka börja igen på en ny blogg som jag har fixat. Ska bara höra med någon  som skulle kunna göra min design för jag är inte så bra på det. Men ni får ha det så gött vi hörs:)