Imorgon bär det av!:)

Imorgon kl halv 3 åker jag till flygplatsen med mamma och pappa och kl 16:25 lyfter flyget till cran canaria!
Är så sjukt taggad, vi kommer bo på samma hotell som förra året för vi tyckte hotellet var så himla bra.
Vi har även all inclusive så jag kommer nog gå upp några kilon, haha.
Vi kommer vara borta i två veckor så under den tiden kommer bloggen stå väldigt, väldigt stilla men sen när jag kommer hem så kommer det komma upp massor med bilder på bloggen.
Men nu får ni alla ha en underbar helg och sportlov, så hörs vi, hejdå:)
 
 
 

För nån helg sen i Jacks stuga.

Bloggen står still, jag vet det men ska försöka blogga så mycket som jag kan denna vecka sen kommer den stå still i två veckor och sen börjar jag blogga igen.
För några helger sedan var jag i Jacks stuga mitt ute i skogen, jätte mysig och fin stuga var det, där vill jag vara fler gånger. Vi körde skoter, åt go mat, grilla marshemllows och bara myste. En väldigt härlig helg.

Min glossybox video kommer komma upp på bloggen snart så håll utkik:) Vi höres.
 
 

Invigningen av umeå kulturstad 2014

Igår var jag på stan med marlene vi gick runt och kolla på de olika sakerna som skedde på stan och sen shoppa vi lite. Vid halv 4 kom Marion och Christoffer och vi gick ner till älven för att få den bästa platsen till invigningen, när vi stod ungefär längst fram såg vi människor börja springa ännu längre fram och då var det bara att springa, jag och marlene tappa bort Marion och Christoffer men det kändes inte värt att leta reda på dem heller när man stod längst fram och när det var ca 40 000 männsikor där. Showen var hur cool som helst och de kändes så värt att stå ute i 3 timmar ändå om man inte kände en ända kroppsdel när man skulle hem, haha.
 
Det var pressen som stod framför oss, de fick första parkett och det ville jag också ha.