Körkort snart!

Igår skrev jag in mig på Umeå-Vännes trafikskola och idag var det första gången jag körde, jag hade bokat in en tid kl 7 så det var bara att kliva upp tidigt, jag tycket det verkligen var hur kul som helst. Lärde mig jättemycket och de kändes lättare att köra där än hemma. Så nu ska jag satsa på att fixa körkort innan sommaren:)
Imorgon är det invigning på min skola som ligger ovanpå max på stan så alla är så välkommna! Det är mellan 12.00-22.00 och det kommer bjudas på massor med roligheter!
 
 

Nyfikenhet och förvåning

Vi fick en fotoläxa som skulle vara klar igår och den skulle symbolisera nyfikenhet och förvåning, man skulle även ha med en ipad som ljussättning ipaden fick synas men då fick den inte visas som reklam eller nåt. Jag är rätt så nöjd över min bild vet dock inte om den sympolisera nyfikenhet och förvåning men min lärare var nöjd och då är jag det också:)
 

NOSEFIELD

För två helger sen åkte jag till näsåker för att träffa Jack, kul kul:) Vi såg film, gick runt på byn och jag fotografera. 
Bloggen står still, I KNOW, men jag har ingen idé om vad jag vill blogga om, så det kommer väl ett inlägg lite då och då.
 

Tulpaner

I helgen har jag varit med min bästavän Linnéa, vi gjorde massa roligheter så som, målade taket, hade färg krig och bara umgicks en riktigt rolig helg var det.
I fredags när jag kom hem från skolan så stod det en bukett lila tulpaner i mitt rum och nu när jag kom hem från linnéa hade dessa tulpaner blivit så vackra och därför tog jag kort på dem.
Jag hoppas er helg varit lika rolig som min, vi hörs!
 
 
 
 

Mitt nya sovrum.

Jag har precis möblerat om i mitt rum och tagit bort alla julsaker, tyckte det var dags att ta bort julen nu är lite less. Så nu är det fint och fräscht i mitt rum. Flytta även sängen så nu ser det mer ut som ett hotellrum än ett vanligt sovrum och det gillar jag. Jag älskar inredning och att möblera om så jag har bytt rum och gjort om mitt rum väldigt ofta, Men nu är jag nöjd med det rum jag har och ska nog inte göra om nåt mer.
 
 

Porträtt

Jag fotograferade bhadra för ett tag sedan och tyckte några foton blev riktigt bra, den sista lät jag bara fantasin ta över, tyckte den bilden blev riktigt frän.