Det ser så äkta ut, eller hur?

I helgen var jag med Jack och då var vi och kollade på modelltåg, för tåg är ett av Jacks stora intressen, och jag tyckte det var hur coolt som helst! Tåget, landskapen, husen och allt såg så himla äkta ut och det var riktigt kul att fotografera, Visst ser det äkta ut?
 
 
 

Köpt Idag!

Idag har jag köpt saker som jag verkligen behöver, jag köpte en fountation och en conceleler och sen när jag skulle betala så fick man 3 produkter för priset av 2 så jag köpte ett compact powder också. Är så nöjd och tyckte att täckningen var så bra, de ser naturligt ut.
 
 

Helgen spenderades med Marlene

Denna helg har spenderas med Marlene, hon kom till mig vid 18.30 ungefär på Lördagen, vi såg på Eurovision tillsammans och vi blev riktigt arga varje gång nederländerna fick mer poäng än Sverige, haha riktigt kul hade vi.
Vi somnade kl 3 och sov ända till 12, Så nu är man pigg! Vi såg senare Saw och huvva vad otäckt det är men ändå riktigt bra. Efter filmen for marlene som skulle jobba.
Tack Marlene för denna härliga helg, detta måste vi göra oftare:)
 
Just nu ligger ja i sängen och lyssnar på musik och har en slapp söndagskväll, sånt måste man unna sig ibland.
Imorgon är de skola igen.. blää.. men snart tar man Studenten och de är skönt !! :D
 
Vad har ni gjort i helgen??:)
 
 
 
 
 
 

GLOSSYBOX APRIL 2014

Jag tänkte börja med att lägga upp vad jag får i min glossybox i bilder istället, på grund av att jag tycker det är jobbigt att göra massor med videos och redigera. Lättare att jag tar kort på produkterna och lägga upp dem.
Hoppas detta fungerar för jag vill visa mina produkter som jag får på något sätt och då tyckte jag detta var den smartaste lösningen.

 Jag tänkte även skriva om vilken produkt jag tyckte bäst om och vilken jag tyckte sämst om men det hittar ni på slutet av detta blogginlägg.
 
 
Produkten jag tyckte bäst om var Rituals Yogi flow, jag har köpt denna produkt förut men i en annan doft, och man blir väldigt mjuk av den och så doftar den magiskt gott. Den funkar även bra som ett raklödder och det är ett väldigt stort plus.
 
Produkten som jag tyckte mindre om var Sleek Make-up och det var på grund av färgen,denna färg var alldeles för knallig för mig. Men kan ändå tipsa om den för den sitter otroligt bra nästan svårt att få av den, och sen behöver man bara lite produkt för att få massor med färg.
 
Glossybox kostar 139 kr/ månaden så man tjänar på det, allt i denna box går på ett värde av 473:-
Så jag tipsar alla att köpa denna box för det är hur kul som helst att få hem en låda varje månad i brevlådan.
Finns även en låda till alla män, den går på 169 kronor.

Bilder från Puerto Rico

Nu kommer några bilder upp från puerto rico, hoppas ni gillar dem.
 
Min fågel som kom och hälsa på varje dag, nästan samma fågel som förra året.
Utsikten.
Liten fördrink innan maten, riktigt god och söt.
Maten var fantastisk.
A SUPERMAN!
Båtresa till mogan.
I mogan vill jag bo på grund av hur fint de var där, blommor överallt.
Choklad fontän på hotellet, jag var helt kär!
Alla solnedgångar var fantastiska.
Jag i störtfräna brillor.
Hotellets namn, åk dit världens bästa hotell!
Där var man brun.
Go parfymer som jag köpte.
 
Min resa var helt underbar men den skulle varit mer underbar om min pojkvän hade följt med på grund av att jag sakna han lite för mycket.