GLOSSYBOX APRIL 2014

Jag tänkte börja med att lägga upp vad jag får i min glossybox i bilder istället, på grund av att jag tycker det är jobbigt att göra massor med videos och redigera. Lättare att jag tar kort på produkterna och lägga upp dem.
Hoppas detta fungerar för jag vill visa mina produkter som jag får på något sätt och då tyckte jag detta var den smartaste lösningen.

 Jag tänkte även skriva om vilken produkt jag tyckte bäst om och vilken jag tyckte sämst om men det hittar ni på slutet av detta blogginlägg.
 
 
Produkten jag tyckte bäst om var Rituals Yogi flow, jag har köpt denna produkt förut men i en annan doft, och man blir väldigt mjuk av den och så doftar den magiskt gott. Den funkar även bra som ett raklödder och det är ett väldigt stort plus.
 
Produkten som jag tyckte mindre om var Sleek Make-up och det var på grund av färgen,denna färg var alldeles för knallig för mig. Men kan ändå tipsa om den för den sitter otroligt bra nästan svårt att få av den, och sen behöver man bara lite produkt för att få massor med färg.
 
Glossybox kostar 139 kr/ månaden så man tjänar på det, allt i denna box går på ett värde av 473:-
Så jag tipsar alla att köpa denna box för det är hur kul som helst att få hem en låda varje månad i brevlådan.
Finns även en låda till alla män, den går på 169 kronor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback