Hur mitt liv ser ut just nu.

Jag ska aldrig lova att jag ska börja blogga för det händer inte, jag bloggar när jag känner för det helt enkelt och idag var det en sådan dag.

Mitt liv just nu är rätt bra, hoppade av universitetet för ett tag sedan för att det var alldeles för svårt och jag var helt enkelt inte redo för det och då var det bara att försöka hitta ett jobb och det är inte det lättaste nu för tiden.
Men nu har jag faktiskt två deltids jobb efter ett tags letande, jag arbetar på en städfirma och där jobbar jag med flyttstäd och veckostäd och sen är jag kortidsvikariat på olika förskolor, ska börja på torsdag och jobba varje torsdag på en och samma förskola hela terminen, det lär bli skoj.

Jack och jag har varit tillsammans i 1 år nu, och jag är så himla glad att han finns i mitt liv, han är verkligen den bästa pojkvännen man kan ha! <3 Nu ska han flytta hem ifrån också, och jag längtar så sjukt mycket tills jag ska göra det men får väl låtsas att jag har gjort det också när jag är hos han :D

... Och om 135 dagar åker jag och mina bästa tjejer till Turkiet i 2 veckor och bara mår, och har det underbart bra, dit längtar jag också så himla mycket, känns som att turkiet är mitt tredje hem har varit där så många gånger men älskar verkligen landet, det är varmt och soligt varje dag, jätte trevliga männsikor finns där och gratis wifi överallt.

Hoppas ni har det bra också, att livet flyter på och är toppen!

Vi hörs! :)

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback